MESBuilder, ontwikkelomgeving voor 4.0

Industrie 4.0 betekent voor u dat u een systeem voor een klant op maat moet afleveren, maar tegen een scherpe prijs. MESBuilder lost dit probleem op.

MESBuilder is een ontwikkelomgeving (RAD-Tool), uniek in zijn soort, om voor bestaande sites snel en efficiƫnt een Industrie 4.0 systeem op maat te maken.

MESBuilder gebruikt Model Driven Systems Engineering. Het is, zeg maar, een 3-D printer voor software. Het gegenereerde resultaat is een flexibele, intelligente servicelaag die precies aansluit op de bestaande machines en systemen van de klant.

Werken met MESBuilder gaat in vier stappen: modelleren, genereren, customiseren en deployen. Modelleren vereist materie- en branchekennis. U kunt uw kennis en kunde als systemintegrator of OEM hierin kwijt en sparren met uw klant.
Het genereren gebeurt via onze on-line generator. Met de generator wordt een werkende Visual Studio oplossing gegenereerd inclusief achtergrond logica en userinterfaces. Deze kunt u eventueel verder aanpassen in Visual Studio .Net C#. U profiteert van alle vrijheid en voordelen die deze overbekende omgeving biedt.
Een sprekende functionaliteit, gemodelleerd object of functionele module kunt opnemen in uw algemene bibliotheken om her te gebruiken voor de volgende klant.
Aangepaste code kunt opslaan onder versienummer en na iedere her-generatie weer toevoegen.
Door MESBuilder te gebruiken en te modelleren reduceert u de ontwikkelingstijd van Industrie 4.0 systemen voor uw klanten drastisch van manjaren tot slechts enkele (man)maanden.