MESBuilder, voor uw 4.0 systeem op maat

Geen productielocatie is hetzelfde. Management operations vormt het hart van de bedrijfsvoering. Daar moet een eindgebruiker zich kunnen onderscheiden van de concurrentie. Industrie 4.0 betekent voor een eindgebruiker per definitie een systeem op maat, maar liever zonder de kosten van maatwerk.

MESBuilder lost dit probleem op. Een systeem gemaakt met MESBuilder is een systeem op maat zonder de kosten van maatwerk

MESBuilder is een ontwikkelomgeving, uniek in zijn soort, om voor bestaande sites snel en efficiënt een connected factory systeem op maat te specificeren en te maken.

MESBuilder gebruikt Model Driven Systems Engineering. Het is, zeg maar, een 3-D printer voor software. Het gegenereerde resultaat is een flexibele, intelligente servicelaag die precies aansluit op uw bestaande machines en systemen.
Het complete systeem kan gemaakt worden door uzelf, een systeem integrator, een machine-bouwer of een ICT bedrijf.

Wat uw systeem doet, welke data het bevat en met wie en wat het communiceert, bepaalt u zelf door modellering. Wij hebben een aantal standaard modules – o.a. proces management, tracking en tracing, performance analyse en rapportage – toegevoegd om u op weg te helpen. Maar, in principe kunt u ieder informatieprobleem te lijf.