De voordelen op een rij

       Informatie ontsluiten zonder gedoe
U hoeft uw bestaande machinebesturing, werkwijze en uw systemen niet aan te passen. Een systeem gemodelleerd met MESBuilder past zich aan u aan. U kunt klein beginnen en uitbreiden.
Er zijn drivers naar PLC’s, IoT, robots, 3D printers, databases, B2MML (ISA-95), XML, JSON, Excel en ERP, CAD, MES, SCADA, en PLM pakketten. MESBuilder is generiek, voor alle branches toepasbaar.

       Heldere licentiestructuur, revolutionaire prijzen
MESBuilder heeft een eenvoudige abonnementsstructuur. Al vanaf een kleine 6.000 euro per jaar heeft u volledig abonnement met een server, een client op werkvloer en een onbeperkt aantal webclients voor gebruik op desktop, tablet of smartphone. Dit voldoet voor een klein MKB bedrijf. Voor performance analyse met dashboards hebben wij instapabonnementen.

       Efficiënte en open engineering
Door MESBuilder te gebruiken en te modelleren reduceert u de ontwikkelingstijd van uw Industrie 4.0 systeem drastisch van manjaren tot slechts enkele (man)maanden. Voor machines, systemen en modules kunt u bibliotheken aanleggen. Nieuwe drivers zijn gemakkelijk te ontwikkelen.
MESBuilder is geïntegreerd met een open en bekende ontwikkelomgeving (Visual Studio C#).

Moderne en betrouwbare technologie
MESBuilder systemen zijn gebaseerd op de modernste en veiligste cloud technologie, maar het systeem kan afgeschermd draaien binnen uw interne netwerk of VPN netwerk.
MESBuilder is gebouwd op OPC-UA, de interoperability standaard voor de Industrie, ondersteund door Siemens, Rockwell, Microsoft, SAP enz.
Ieder MESBuilder systeem kan redundant worden uitgevoerd voor hoge beschikbaarheid.